Ελένη Χριστοφοράτου
Ελένη Χριστοφοράτου

Η Ελένη Χριστοφοράτου γεννήθηκε στην Αθήνα. Φοίτησε στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και στη συνέχεια ολοκλήρωσε με άριστα τις μεταπτυχιακές της σπουδές στη φιλοσοφία. Έχει πάρει διακρίσεις σε λογοτεχνικούς διαγωνισμούς πεζογραφίας, ποιήσεως και θεάτρου. Έργα της έχουν μεταδοθεί ραδιοφωνικά από το ΡΙΚ της Κύπρου. Έχει εκδώσει δύο συλλογές διηγημάτων (Εκδόσεις Άπαρσις και εκδόσεις Όστρια αντίστοιχα), καθώς και μία Νουβέλα μυστηρίου με τίτλο “Game Over”, εκδόσεων Ωρίωνας.

Ποιήματα και κείμενά της φιλοξενούνται σε συλλογικά έργα, όπως: «Ποιητική Ανθολογία Ελικών», εκδόσεις Momentum, «Ιστορίες στα όρια», εκδόσεις Παράξενες Μέρες, «Έγκλημα στο χωριό», εκδόσεις OpenBook.gr, «Ιστορίες διαδικτύου, τα πρώτα 20 διηγήματα του 2011», εκδόσεις Artspot κ.α.

Στο διαδίκτυο κυκλοφορεί ελεύθερα η ποιητική της συλλογή «Ηχόχρωμα».

elenachris8@gmail.com

Έργα

Στοίχημα
Ελένη Χριστοφοράτου
Χαρακτήρες: 5
Η εορταστική συνάθροιση πέντε φίλων στο σπίτι του εορτάζοντα θα έχει μια απρόβλεπτη εξέλιξη μέσω ενός εξωφρενικού στοιχήματος, όπου τα νεύρα όλων θα δοκιμαστούν επικίνδυνα. Ο Φάνης, η Αρετή, η Σοφία και ο Κωστής δένονται με τον Σέργιο με μια παλιά φιλία που κλονίστηκε εξαιτίας ενός ατυχήματος. Πιστεύουν ότι μεγαλώνοντας έχουν διατηρήσει κάποια…
Περισσότερα
Copyright @2020 play-GRound.gr